Kasvohoidot

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Meiltä saat FACELIFTER erikoiskasvohoidot, jotka ovat todellinen vaihtoehto plastikkakirurgisille toimenpiteille ja injektiohoidoille!

Hoitojen tulokset saadaan sarjahoitoina, 5-10 kpl, mutta jo ensimmäisen hoidon jälkeen sinä huomaat eron!

Mihin hoidot auttavat?

- JUONTEET JA RYPYT

- AKNE

- POSTAKNE

- KUIVA IHO

- PIGMENTAATIO(MAKSALÄISKIT)

- KAKSOISLEUKA/ RASVA KASVOJEN JA KAULAN ALUUEELA

- COUPEROOSA

- RASKAS LUOMI/LASKEUTUNUT LUOMI

- TUMMAT SILMÄALUKSET JA PUSSIT

HUOM! 

Hoidot ovat suuniteltu täysi-ikäisille  terveille ihmisille, eli alle 18 vuotialle ainoastaan vahempien suostumuksella.

Hoidot eivät sovi ihmisille, kenellä on vakavia sydänsairauksia, sydäntahdistin, epilepsia, ms-tauti, kilpirauhasen liikatoiminta, hoidettavalla alueella metallisia implantteja. Jos on vakavia ihosairauksia, tulehduksia. Jos on tehty kirurgisia tai kemialisia toimenpiteitä hoidettavalle alueelle ( mm. botox injektiot, uurteiden täyttö, kultaiset langat) viimeisten 3 kk aikana ( sen jälkee saa tehdä).  Raskaana oleville naisille ei saa tehdä  hoitoja. Ennen hoitojen alkua aina keskustellaan asiakkaan kanssa hänen terveyden tilasta ja jos on pienikin epäilys, kehotetaan lääkärissä käyntiä varmistutsta varten. 

Ota yhteyttä, kysy lisää ja tulee kokeilemaan!

LAKSHMI AYURVEDISET KAVOHOITORITUAALIT 

Lakshmin kauneusfilosofia perustuu Ayurvedaan. Lakshmi ei hoida ihoa vain päältä päin vaan se tarjoaa hoitomenetelmiä, tuotteita ja ohjeita, miten saada kolme doshaa tasapainoon. Pyritään löytämään ongelman ydin ja luomaan kokonaisvaltainen hyvinvointi, niin fyysinen kuin henkinenkin.

 

Kasvohoidon aikana sukellaan ihanaan aroma-maailmaan ja rentoudut. Tuloksena saat rennon kehon, mielen ja ihanan hoidetun ihon.

Salaisuutena on mm. hoidoissa käytetyt tuotteet, jotka ovat 100% luonnon aineet. Tuotteet ovat erittäin tehokkaat sen takia, että koostuvat 100% vaikuttavista aineista.

                                      Tule, kokeile ja ihastu!

Ayurveda on 5 000 vuotta vanha intialainen terveydenhoitojärjestelmä, jonka painopiste on terveyden ylläpitämisessä ja sairauksien ennaltaehkäisyssä.

Ayurveda katsoo ihmistä kokonaisuutena ja pyrkii vahvistamaan kehon omaa kykyä parantaa itseään. Ayurvedan mukaan sairaudet ja epätasapainot johtuvat suurimmaksi osaksi epätasapainoisesta elämäntyylistä ja kehoon kertyneistä kuona-aineista. Emme elä harmoniassa luonnon kanssa.

Ayurveda ohjaa oman kehon kuunteluun ja kehon ja mielen tasapainoon. Tasapaino saavutetaan ruokavalion, unen, meditaation, joogan, erilaisten hoitojen sekä ayurvedisten lääkeyrttien ja eteeristen öljyjen avulla.

Nykytiede tukee ayurvedista filosofiaa. Tutkimusten mukaan ajatuksillamme ja teoillamme – pienillä arjen rutiineilla – voi olla suuri vaikutus terveyden ja hyvinvoinnin ylläpitämiseen sekä kroonisten sairauksien ennaltaehkäisyyn.

Erityistä huomiota kohdistetaan doshien tasapainottamiseen.

Fysiologiaa hallitsevat kolme päädoshaa ovat Vata, Pitta ja Kapha

 

IHMISKEHON KOLME PERUSTYYPPIÄ

Luonnon viisi elementtiä – ilma, vesi, tuli, maa ja eetteri/avaruus – vaikuttavat meissä kaikissa. Näistä elementeistä muodostuvat ayurvedan kolme peruskehotyyppiä eli doshaa; vata, pitta ja kapha. Jokaisessa ihmisessä on kaikkia kolmea doshaa yksilöllisin, vaihtelevin määrin. Useilla meistä on yksi hallitseva dosha. Osalla kaksi melkein yhtä hallitsevaa ja pienellä osalla kaikki kolme doshaa yhtä hallitsevina.

Kun vata, pitta ja kapha ovat meissä tasapainossa, ne luovat elämäämme harmoniaa ja terveyttä. Niiden epätasapaino johtaa monenlaisiin henkisiin ja fyysisiin ongelmiin sekä sairauksiin.

VATA | ilma/eetteri
Tasapainossa iloinen, innostunut, luova. Epätasapainossa ahdistunut, hermostunut, masentunut.

Millainen on VATA-iho? Iho on pehmeä, ihohuokoset ovat pienet, ihon väri on vaalea tai vaaleahko. Kun Vatan iho menee epätasapainoon, se on ohut, kuiva ja janoinen. Pahimmissa tapauksissa iho kutisee, kuoroituu ja halkeilee.

PITTA | tuli/vesi
Tasapainossa määrätietoinen, rohkea, tarkka, intohimoinen. Epätasapainossa ylpeä, vihainen, agressiivinen, äkkipikainen.

Millainen on PITTA-iho? Iho on kuulas ja roosanvärinen, ihohuokoset ovatkeskikokoiset, joitakin pisamia. Kun PITTA-iho menee epätasapainoon se on herkkä, punainen tai
paljon pigmenttiläiskiä, iho ärtyy ja tulehtuu helposti

KAPHA | maa/vesi
Tasapainossa lempeä, suvaitsevainen, rauhallinen. Epätasapainossa kateellinen, ahne, riippuvainen, hidas, laiska.

Millainen on KAPHA-iho? Iho on hyvin pehmeä ja sileä, juonteet ja rypyt syntyvät vasta myöhemällä iällä. Kun KAPHA-iho menee epätasapainoon, se paksuuntuu ja on rasvainen, ihohuokoset ovat laajentuneet varsinkin poskilla, nenässä ja otsassa. Taipumusta akneen

 

Lakshmi-tuotteet tehdään luonnon laboratorion parhaista raaka-aineista; yrteistä, siemenistä, kukista ja hedelmistä. Tuotteet sisältävät arvokkaita ja ravinteikkaita ainesosia kuten sheavoi, aloe vera, jojoba, seesam, ruusu, mirha ja 100% puhtaat eteeriset öljyt.

Lakshmilla on yli 300 ekosertifioitua tuotetta, joiden valmistus pohjautuu ayurvedan, luonnonlääketieteen ja aromaterapian ikiaikaiseen viisauteen sekä nykyaikaiseen tutkimukseen.

LAKSHMI luonnonkosmetiikkatuotteilla on AIAB:n (www.aiab.it) sertifikaatit. AIAB on Italian luonnontuotteita sertifioiva yhdistys.

Lakshmi on Pro Luonnonkosmetiikka ry:n jäsen ja SKY:n maahantuojajäsen sekä toimii yhteistyössä Suomen Ekokosmetologit ry:n kanssa.

  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Google+ Social Icon