Myofaskiaalinen

                kasvo- ja päähieronta

Tule kokeilemaan ainutlaatuinen kasvo- ja päähieronta, joka oikeasti nuorentaa ja auttaa Sinua voimaan paljon paremmin!

Toimenpiteenä on erittäin miellyttävä ja syvärentouttava. Tehdään kuivin käsin, ilman öljyjä tai voiteita. Hieronnan aikana asiakas makaa hierontapöydällä, eikä istu.

Ensin vähän faktatietoja:

 

Mika on faskia ja myofaskia?

Faskia on kolmiulotteisesti kehon kattava sidekudosverkosto. Se ympäröi lihaksia, sisäelimiä ja koko kehoa yhdistäen kehon eri osia. Faskioita on kahdenlaisia: pinnalliset ja syvät.  Lihakset ja faskiat toimivat yhtenäisenä kokonaisuutena, jota kutsutaan myofaskiaksi. Lihasten jännitys ja jumi ”kiinnittävät” faskiakerrokset toisiinsa.

Tuloksen erilaiset kiputilat.

 

Faskia ja päänsärky

Lihaskierys ja- jännitys voi olla yksi päänsäryn tai migreenin laukaisevista tekijöistä. Yhtälailla kun lihas on kireä tai jumissa, on myös sitä ympäröivä faskia on kireä ja jumissa.  Taivoittena on vapautta kalvokerrosten välinen liike ja saada kireys pois. Usein migreeni liitty kaularangan keskiosan yliliikuvuutteen ja sitä johtuva yläniskan kallonpohjan lihasten jännitystä. Myofaskiaaliset kiireydet ja virheasennot voivat olla taustatekijänä tällaisessa tilanteessa.

 

Myofaskiaalinen kasvo ja päähieronta yhdistä lymfa- ja myofaskiahoito sekä niska-hartia alueen venyttelyn samaan käsittelyyn. Eli aikamoinen pakkaus!!!

 

 

Mihin hieronta auttaa?

- parantaa kaula-, niska,-hartia alueiden liikkuvuutta  
- auttaa ihmisiä, jotka kärsivät päänsäryistä ja migreeneistä

- korjaa kasvojen asymmetriaa
- poistaa jännitystä kasvojen ja pääalueen lihaksista 
- poistaa turvotusta (lymfatukokset) kasvoista ja kaulasta
- madaltaa juonteet otsa alueelta
- parantaa purentalihasten kuntoa
- parantaa kasvonpiirteitä
- pienentää juonteiden syvyyttä nenä-huuli alueella
- nostaa roikkuvat posket ja kaksoisleuan

 

Hieronta tehdään kuivin käsin (täyty tulla mekaaninen kitka) ilman mitään öljyjä tai voidetta, kasvojen iho täytyy olla täysin puhdas (hierontaan tullaan ilman meikkiä). Hiukset täytyy olla ilman hiuslakkaa (tai ainakin otettava kampa mukaan, että harjataan hiukset ennen hierontaa)

Ennen ja jälkeen tehdään liikuntatestit ja vertaillaan mihin käsittely on auttanut.

Montako käsittelyä tarvitaan, jos halutaan nuorentavat tulokset?

Alle 50-vuotiaat normaalisti tarvitsevat 5 hoitokertaa, yli 50-vuotiaat muutaman kerran enemmän riippuen ongelmista. Yleensä max. 10 hoitokertaa. Vaikutukset ovat erittäin henkilökohtaiset, mutta jo ensimmäisen käsittelyn jälkeen pystytte näkemään muutoksia.

Miten usein tehdään?

Jos oikeasti haluat nuoremmat kasvot muutamassa viikossa, sinun on sidottautuva käymään hieronnassa 2 kerta viikossa ( ei peräkkäisinä päivinä), sillä saadaan parhaat tulokset. Eli käytännössä 3 -5 viikkoa. Hoito kestää 75-90 min.

Sen jälkeen suositellaan ylläpitoa noin 1 kerran kuukaudessa.

Mutta totta kai hieronnan voi varata kertahoitona ja sen jälkeen tehdä päätöksen, toimiiko tämä juuri Sinulle! Sopii ihan hemmotteluhoidoksi ja on erittäin hyvä lahjaidea!

Mitä hieronta maksaa?

Yksi hoitokerta maksaa 50€.

Sarjahoitona viides käsittely -50%, kymmenes ilmainen (koskee myös ylläpitoa).

 

Tervetuloa nuorentumaan ja kaunistumaan!

  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Google+ Social Icon